Ο Γεωργιάδης στον Κατρούγκαλο: Πρέπει να παραιτηθείτε – Τι είπε ο Κατρούγκαλος για τον Παυλόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

«Πρέπει να παραιτηθείτε για το καλό της προασπίσεως των ιδεών σας», είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ», που υποστηρίζει ότι έπαιρνε προμήθεια 12% για την επαναπρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Στην τηλεφωνική του παρέμβαση στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Κατρούγκαλος, μετά απ’ όλα αυτά, δεν μπορεί να σταθεί στη Βουλή, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πολύ απαξιωτικό για έναν πολιτικό, όταν του ασκούν κριτική, να εφευρίσκει συνωμοσίες.

Από την πλευρά του, ο κ. Κατρούγκαλος συνέχισε, ρωτώντας τον κ. Γεωργιάδη: «Δεν υπήρχε καθηγητής Δημοσίου Δικαίου που είχε αναλάβει τη θέση στην οποία βρίσκομαι εγώ και είχε δικηγορικό γραφείο νωρίτερα;», επισημαίνοντας: «Ο νυν Πρόεδρος Δημοκρατίας ήταν καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, ήταν δικηγόρος με δικηγορική δραστηριότητα και ανέλαβε ακριβώς το δικό μου το υπουργείο».

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι ο κ. Παυλόπουλος είχε το επαγγελματικό ασυμβίβαστο και βουλευτών και υπουργών με την πολιτική θέση.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ