Ο Δ.Καμμένος στον Realfm 97,8 για μια νέα συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την πρώτη φορά μαθαίνεις, όπως στο σεξ

Στο ενδεχόμενο μίας εκ νέου συνεργασίας σε επίπεδο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναφέρθηκε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, λέγοντας ότι θα είχε κάποιους προβληματισμούς.

Ερωτηθείς εάν θα ήταν υπέρ μία εκ νέου συνεργασίας σε επίπεδο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος απάντησε μεταξύ άλλων “προσωπικά θα είχα κάποιες σκέψεις, εάν θα μπορούσα προγραμματικά ή μετά να υπάρχει κάποια κυβερνητική συνεργασία, γιατί στην αντιπολίτευση δεν έχεις να κάνεις κάτι. Δεν θα γίνουμε ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και οι λοιποί συγγενείς κεντροαριστεροί. Σαν αντιπολίτευση δεν έχεις λόγο να συνεργαστείς με κάποιον, άποψη μου και αυτή, αλλά κυβερνητικά θα είχα κάποιους προβληματισμούς” και πρόσθεσε:

“Θα έπρεπε να το συζητήσουμε, διότι ήταν η πρώτη φορά. Η πρώτη φορά είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσα, από το σεξ όταν είμαστε νέοι μέχρι οτιδήποτε άλλο κάνεις για πρώτη φορά στη ζωή σου και μετά μαθαίνεις, αποκτάς εμπειρίες. Πρέπει να τα βάλεις κάτω στο τραπέζι και να δεις ποια είναι η τακτική σου, ποια είναι η στρατηγική σου και πολλά άλλα. Εμένα, ένα που με έχει πειράξει είναι ότι δεν μας θέλουν για συγκυβέρνηση, το έχω πει πολλές φορές. Επειδή είμαι ένας περήφανος άνθρωπος και δεν κρύβω τα λόγια μου τους λέω όταν μπαίνω στη Βουλή δεν θέλω να βλέπω φάτσες που δεν με γουστάρουν, όπως και δεν κάνω παρέα και με κανέναν που δεν με γουστάρει… Κάνουμε μία συγκυβέρνηση για να ξεκαθαρίσουμε τα παλιά… αλλά επί προσωπικού το ‘είμαστε εξαναγκασμένοι να συνεργαζόμαστε με τους ΑΝΕΛ’ δεν το δέχομαι, διότι η εξουσία είναι καλή για τους πλειοψηφούντες όχι για τους μειοψηφούντες… Χρειάζεται πολύ σκέψη και από δύο μεριές και από όλες τις μεριές”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ