Ο Αλεξιάδης στους Βουλευτές της ΝΔ: Κριτική, γκρίνια και πρόταση καμία – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων.

“Έλεος αγαπητοί κ. βουλευτές μπορείτε να με κατηγορήσετε για οτιδήποτε αλλά όχι ότι δεν μιλάω στη Βουλή…Αυτό είναι το πρόβλημα σας. Κριτική, κριτική, γκρίνια. Μία πρόταση στο φορολογικό, στο ασφαλιστικό; Δεν άκουσα τίποτα. Διαφωνία, διαφωνία, διαφωνία” είπε ο κ. Αλεξιάδης.

“Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα σας, το πολιτικό, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σας, τη δυσκολία πολιτικής εναλλακτικής πρότασης και τη δυσκολία που έχετε να κρύψετε αυτό που θέλετε να κάνετε. Αλλά εγώ θα το πω και το καταλαβαίνει και ο λαός. Η πολιτική σας πρόταση είναι η επιστροφή στο χθες και νομίζω ότι η ομιλία που έγινε πριν από λίγο από πολιτικό σας στέλεχος, με την ένταση και τους χαρακτηρισμούς, δείχνει πού θέλετε να οδηγήσετε την πολιτική αντιπαράθεση της χώρας” σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης, φωτογραφίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη που είχε το λόγο λίγο νωρίτερα.

“Όλα αυτά που ακούστηκαν εδώ και μάλιστα Μεγάλη Εβδομάδα δείχνουν ότι προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι έχετε κάτι καινούριο ενώ αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να επιστρέψουμε στο χθες” πρόσθεσε.

“Εγώ στεναχωρήθηκα όταν τα άκουσα αλλά μετά θυμήθηκα- και λέω ας μην βάλουμε το στοίχημα καλύτερα – τι έλεγε για τη ΝΔ και την ηγεσία της όταν ήταν εκτός ΝΔ, τι έλεγε πριν από λίγους μήνες για την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ, τι έλεγε πριν από λίγο καιρό για ένα φοροφυγά και την πρόταση του να δώσουμε το όνομά του σε δρόμους και πλατείες. Τα θυμήθηκα όλα αυτά και είπα δεν είναι να βάλεις στοίχημα, θα κλέψεις εκκλησία με τέτοια θέματα” συνέχισε αναφερόμενος στον κ. Γεωργιάδης, χωρίς να τον κατονομάζει.

Απαντώντας στην κριτική που αποδίδεται στην κυβέρνηση από την αντιπολίτευση είπε: “Πρέπει κάποτε να απαντήσετε. Έπρεπε να πάμε στη συμφωνία; Έπρεπε να πάμε στη διαπραγμάτευση και με ποιο περιεχόμενο; Και όχι να έχετε μια διαρκή κριτική που κρύβει μια πολιτική υποκρισία. Κάνετε επίθεση στην κυβέρνηση για διατάξεις που πριν από λίγους μήνες ψηφίσατε”.

 “Καταλαβαίνω την επίθεση που δεχόμαστε αλλά εμείς με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και με επίγνωση του χρέους που έχουμε απέναντι στον πολίτη και την κοινωνία θα δώσουμε τη μάχη” κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών. 

 

 Διαβάστε επίσης

Τα “συγχαρητήρια” του Άδωνι στον Κατρούγκαλο και η επίθεση στον Πετρόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Η παρατήρηση του προέδρου της Επιτροπής στον Γεωργιάδη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ