Ο Άδωνις για τις αποδοκιμασίες στο “Αγία Όλγα”

Ο Άδωνις για τις αποδοκιμασίες στο “Αγία Όλγα” 

 

Για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα, μίλησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δυστυχώς συνέβησαν κάποια μικρά επεισόδια από μια μειοψηφία που σίγουρα δεν εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού Λαού. Και το Εθνικό Σύστημα Υγείας –θέλω να το πω- ότι κρατιέται και προχωράει με την πολύ μεγάλη προσπάθεια του προσωπικού και των γιατρών και των νοσηλευτών», τόνισε ο υπουργός.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Άδωνι Γεωργιάδη για την μεταμεσονύκτια επίσκεψή του στο Ογκολογικό νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” και ο υπουργός ανέφερε ότι «δεν ήταν αιφνιδιαστική».

«Τους είχα πει ότι θα πάω. Αιφνιδιαστική είναι όταν δεν το ξέρει κανένας, όπως έκανα στον «Άγιο Σάββα» πριν από τέσσερις μέρες. Χθες πήγαμε στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι». Ήταν η πρώτη μέρα εφημερίας του και έγινε επί των ημερών μας λόγω της κινητικότητας που ολοκληρώθηκε. Πήγαμε προσωπικό εκεί και έτσι έχουν οι συμπολίτες μας ένα νέο, μεγάλο γενικό νοσοκομείο στην εφημερία. Και μάλιστα είχε πολλή κίνηση το νοσοκομείο αυτό, παρόλο που ήταν η πρώτη του μέρα, κάτι που δείχνει ότι θα συμβάλλει αποφασιστικά ώστε να μειωθεί η κίνηση προς τα άλλα νοσοκομεία. Ήταν μια επιτυχία», τόνισε και επεσήμανε ότι στόχος του είναι να πηγαίνει αιφνιδιαστικά τουλάχιστον σε ένα νοσοκομείο την εβδομάδα.

«Θέλω να μιλάω ο ίδιος με τους ασθενείς και να ακούω τα προβλήματα που έχουν στο κάθε νοσοκομείο. Θέλω ο ίδιος να παρακολουθώ τι γίνεται στο κάθε νοσοκομείο και να συγχαίρω το προσωπικό εκεί όπου κάνει καλή δουλειά. Αλλά να ξέρουν και οι υπόλοιποι ότι παρακολουθούμε τους πάντες. Και επί τη ευκαιρία να πω ότι ειδικά στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» το κλίμα που συναντήσαμε είναι εξαιρετικό. Όλοι οι ασθενείς ήταν κατευχαριστημένοι. Το προσωπικό κάνει εξαιρετική δουλειά», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ