Νίκος Παππάς στον Realfm 97,8: Ποια σταθερότητα και ποια ανάπτυξη; Ο κόσμος υποφέρει

«Ποια σταθερότητα και ποια ανάπτυξη; Ο κόσμος υποφέρει» είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα.

«Ωραίες λέξεις για να ακούγονται, αλλά ο κόσμος υποφέρει. Ο πληθωρισμός έχετε δει πού έχει φτάσει, τα νοικοκυριά μετά βίας επιβιώνουν. Ο κόσμος έχει απηυδήσει.  Οι πολίτες έχουν ανάγκη να πιστέψουν σε πρόσωπα που θα φέρουν την αλλαγή. Το παρωχημένο πολιτικό προφίλ ανθρώπων που βγαίνουν και αραδιάζουν ένα σωρό αφηγήματα και μετά απλά χάνονται και κάθονται σε μια καρέκλα, κούρασε. Θέλω να εμπνεύσω μερικούς ανθρώπους και έχω τη διάθεση να μπω στον χώρο και να προσφέρω» υποστήριξε ο κ. Παππάς.

Ο ίδιος είπε ότι «μπορώ να αφουγκραστώ τις ανησυχίες και τα προβλήματα των νέων και αυτός είναι ο στόχος και η πρόκληση που έχω μπροστά μου να τους παρακινήσω να πάνε στην κάλπη και να γίνουν λίγο πιο ενεργοί πολιτικά».

Ο Νίκος Παππάς επεσήμανε ότι «η επαφή μου με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε όταν ο Αλέξης Τσίπρας μου έκανε την πρόταση να κατέβω ως υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας. Άρχισα και εγώ να ζυμώνομαι στο κόμμα, η αλήθεια είναι ότι ταυτίστηκα αρκετά και με την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη που νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει διάθεση να προσφέρει. Περισσότερο έχει να κάνει με το καθεστώς που ζούμε και επιβάλλεται να αλλάξει και λιγότερο με τον ΣΥΡΙΖΑ και το «γιατί ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Παππάς συμπλήρωσε ότι «στο Ευρωκοινοβούλιο λαμβάνονται αποφάσεις κομβικές για τις ζωές όλων μας. Και καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχει αυτή η προκατάληψη με τα προβεβλημένα πρόσωπα. Δεν ξέρω τι σημαίνει celebrities ή showbiz. Είμαι ένας άνθρωπος με την πορεία μου στον αθλητισμό, έχω τις τοποθετήσεις μου και τις δράσεις μου που με ώθησαν να δραστηριοποιηθώ πιο ενεργά με την πολιτική. Τα πρώτα θέματα που θα ήθελα να αναδείξω είναι ο αθλητισμός, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η κοινωνική αλληλεγγύη και θα ήθελα να είμαι ενεργός σε αυτά τα κομμάτια».

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο στόχος για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς απάντησε ότι «ένα ποσοστό κοντά στις εθνικές εκλογές που προηγήθηκαν, θα είναι μια καλή αρχή καθώς μιλάμε για νέα δεδομένα στο κόμμα, το οποίο θεωρούμε ότι τώρα ξεκινάει».

Ανέφερε τέλος ότι «η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην τελευταία εκδήλωση είναι ένα μήνυμα ότι υπάρχει συσπείρωση. Πρέπει να είναι μια οικογένεια ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ