Νίκος Παππάς: Μισή φέτα και ολόκληρη κοροϊδία Μητσοτάκη

«Μισή φέτα και ολόκληρη κοροϊδία Μητσοτάκη από τη μία μεριά. Μείωση ΦΠΑ, φορολόγηση υπερκερδών και αξιοποίηση υπερπλεονασμάτων από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. – Στις 9 Ιουνίου θα κριθεί κάθε στρατηγική», αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς απαντώντας στη χθεσινοβραδινή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Οι μεταμεσονύχτιες “ανησυχίες” των υπουργών της Ν.Δ. για το πόσο πάει τελικά η φέτα και το πόσο… ζυγίζει ένα κιλό αποκαλύπτουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης Μητσοτάκη, όπως παρουσιάστηκε στη Βουλή. Οι “εκπτώσεις” στις μονάδες μέτρησης δεν θα μας φέρουν από πρωταθλητές στην ακρίβεια, στη μέση της σχετικής λίστας».

Γενικεύοντας ο κ. Παππάς υποστηρίζει: «Στην ακρίβεια συγκρούονται δύο στρατηγικές. Θα κριθούν στις 9 Ιουνίου. Η πρώτη που εφαρμόζει η Ν.Δ. και δεν ακουμπά τα υπερκέρδη, δεν μειώνει τους έμμεσους φόρους, δεν διανέμει τα υπερπλεονάσματα. Η δεύτερη, αυτή που θέλει να υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Με μείωση του ΦΠΑ και κατάργησή του στα βασικά αγαθά, μείωση του ΕΦΚ, φορολόγηση των υπερκερδών και αξιοποίηση των υπερπλεονασμάτων, τα οποία αγγίζουν τα 5 δισ. ευρώ για τα έτη 2022, 2023, 2024. Ο λαός θα επιλέξει ολόκληρη, καλύτερη ζωή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ