Νίκος Παππάς: «Γρήγορα σε συγκρότηση ΕΣΡ και σε νέες άδειες καναλιών»

Στον Βασίλη Σκουρή

Το θέμα της χαλάρωσης του προγράμματος απασχολεί έτσι κι αλλιώς την κυβέρνηση, ανεξάρτητα από το προσφυγικό, διαμηνύει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ενώ καλεί τους εταίρους «να καταλάβουν ότι δεν θα γίνει αποδεκτό να χάνει απλώς ο κόσμος τα σπίτια του». 

«Μια κατάρρευση της αγοράς κατοικίας δεν είναι προς το συμφέρον κανενός. Ούτε των ιδιοκτητών, ούτε των τραπεζών, ούτε των εταίρων», επισημαίνει χαρακτηριστικά με τη συνέντευξή του στη Realnews.

Ο Ν. Παππάς στέλνει μήνυμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης τονίζοντας πως «oι υπουργοί υπάρχουν για να κάνουν και όχι για να λένε», εκφράζοντας προφανώς τη δυσαρέσκεια του Μαξίμου για τις συχνές εμφανίσεις τους στα κανάλια.

Επισημαίνει, μάλιστα, χαρακτηριστικά πως οι υπουργοί δεν θα κριθούν μόνο στο εξάμηνο από τον πρωθυπουργό, αλλά θα κρίνονται καθημερινά και από τους πολίτες.

Χαρακτηρίζει ως «αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων» να κατηγορείται η κυβέρνηση για σχέσεις με τη διαφθορά και τη διαπλοκή και «προφανώς άστοχη» την κριτική που δέχεται περί «υπερεξουσιών» που διαθέτει στα Μέσα Ενημέρωσης.

«Τα πρόσωπα δεν έχουν σημασία. Εχει κυλήσει νερό στο αυλάκι και καθένας έχει βγάλει συμπεράσματα», αναφέρει για την κριτική της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην αντικατάσταση της Λίνας Αλεξίου από το ΕΣΡ, ενώ στην ερώτηση εάν θα έχει επιτυχία το εγχείρημα του Γιάνη Βαρουφάκη, απαντά με νόημα: «Για να κάνεις κόμμα πρέπει να μπορείς να μη λες διαρκώς ψέματα σε φίλους, συντρόφους και αντιπάλους».

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο N. Παππάς στη Realnews

      

Διαβάστε επίσης:

Στις φυλακές Διαβατών ο Τσίπρας για τα εγκαίνια αυτόνομης μονάδας απεξάρτησης

Βούλτεψη: Η δική μας κυβέρνηση είχε πετύχει την προστασία της πρώτης κατοικίας

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν έχει χρόνο, πρέπει να αλλάξει τώρα…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ