Νίκος Μιχαλολιάκος: Προσφυγή στους διεθνείς οργανισμούς για το επαχθές χρέος

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με την εξεταστική επιτροπή για τα Μνημόνια.

Τόνισε ότι η δήθεν υποστήριξη της Χρυσής Αυγής στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ψευδές επικοινωνιακό κατασκεύασμα. Κατήγγειλε την κατ΄ ουσίαν αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων στους τρεις παρανόμως προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι λείπουν από ακόμα μία συνεδρίαση του Κοινοβουλίου παρά την θέλησή τους, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε ότι  η πρώτη ενέργεια που έπρεπε να γίνει είναι η προσφυγή στους διεθνείς οργανισμούς για το επαχθές δημόσιο χρέος και η άμεση καταγγελία του Μνημονίου. Κατ΄αρχήν δεν έχει εξεταστεί ακόμη η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικονομική  Ένωση, στην ζώνη του ευρώ και οι επιπτώσεις της συμφωνίας του Μάαστριχτ. Ακόμη δεν έχει εξεταστεί η μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου, όπως και οι υπέρογκες σπατάλες του 2004. Έτσι οδηγήθηκε η χώρα στο Μνημόνιο του 2009 από τον Γιώργο Παπανδρέου και ακολούθως στα υπόλοιπα Μνημόνια.

 

Διαβάστε επίσης

Μέχρι τον Απρίλιο η δίκη της Χρυσής Αυγής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ