Νίκος Καρανίκας: “Έχει πολιτικό ανάστημα” έγραψε για τον Άδωνι Γεωργιάδη – Διέγραψε την ανάρτηση και επανήλθε με νέα

Ένδειξη “πολιτικού αναστήματος” χαρακτήρισε ο Νίκος Καρανίκας τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την υπόθεση Novartis. Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, μίλησε για “στάση αιρετική” του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ανάρτηση που έκανε στα social media, σημειώνοντας ότι “αυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι ευκαιρία για μπούλινγκ ακόμα και όταν είσαι αντίπαλος”.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως “αποσύρονται τα της σκευωρίας αφού πλέον η δικαιοσύνη απεφάνθη τελεσίδικα”. Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε πως “για μένα έχει τελειώσει η υπόθεση, οι δημοσιογράφοι είναι αθώοι”. “Δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη” είπε και πρόσθεσε “έληξε, πάμε παρακάτω”.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την θετική αντίδραση του Νίκου Καρανίκα, ο οποίος εξήρε τον υπουργό.

“Στάση αιρετική.

Δεν είναι κωλοτούμπα.

Είναι η αποδοχή που φέρνει την συγγνώμη και αυτό είναι ένδειξη πολιτικού αναστήματος που δεν έχει ανάγκη να κρύβεται πίσω από την αρχική κατάσταση άρνησης.

Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης ως υπουργός και μέλος της κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή αποδέχεται δημόσια τα λάθη και παίρνει θέση.

Το έκανε με το Ελληνικό και την συντρόφισσα Πέρκα, το έκανε με τον αναπτυξιακό νόμο και την δουλειά του συντρόφου Λευτέρη Κρέτσου και τα χολιγουντιανά στούντιο, το έκανε με τη Φαρμακευτική κάνναβη, το κάνει και τώρα με τη Novartis.

Aυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι ευκαιρία για μπούλινγκ ακόμα και όταν είσαι αντίπαλος”, έγραψε ο Νίκος Καρανίκας.

Νίκος Καρανίκας για Άδωνι Γεωργιάδη

Κατέβασε την ανάρτηση και επανήλθε με νέες

Ωστόσο, στη συνέχεια, και έπειτα από αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, κατέβασε την ανάρτησή του και έγραψε:

“Μια αιρετική στάση οδήγησε σε αδιέξοδο την κουβέντα. Είναι προφανές ότι αυτό με αναγκάζει να το αποσύρω. Συγγνώμη για την αναστάτωση”.

Νίκος Καρανίκας

Σήμερα το πρωί, ο Νίκος Καρανίκας επανήλθε εμμέσως στο θέμα, με μία ανάρτηση στην οποία μιλά γενικότερα για την αξία της “συγγνώμης” και της “αποδοχής ενός λάθους”, χωρίς να κατονομάζει τον Άδωνι Γεωργιάδη.

“Η αναφορά μου σε έναν αντίπαλο μας επειδή αναγνώρισε ότι εμείς είχαμε δίκιο και αυτός άδικο, δεν σημαίνει ότι ο αντίπαλος έπαψε να είναι αντίπαλος, ούτε ότι αλλάξαμε σκοπό”, τονίζει, μεταξύ άλλων και προσθέτει πως “προσωπικά έμαθα να μην αδικώ τους ανθρώπους και θέλω να το τηρώ γιατί δεν με φοβίζει η αλήθεια. Δεν έχω καμία υποχρέωση σε κανέναν όταν μιλάω καλά για κάποιο άτομο ακόμα και άμα είναι αντίπαλος”.

Νίκος Καρανίκας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ