Νίκη Κεραμέως: Το βίντεο από την Στοκχόλμη για την επιστολική ψήφο – Η περίπτωση του Έλληνα που μένει κοντά στον Αρκτικό Κύκλο

Στην Στοκχόλμη βρίσκεται η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως. Όπως περιγράφει σε ανάρτησή της στο Instagram, στην ενημερωτική εκδήλωση για την επιστολική ψήφο, γνώρισε τον κ. Μάνο, ο οποίος ταξίδεψε από την Βόρεια Σουηδία, κοντά στον Αρκτικό Κύκλο για να ενημερωθεί για το δικαίωμά του να ψηφίσει μέσω επιστολικής ψήφου.

Στο βίντεο που ανέβασε η Νίκη Κεραμέως συστήνει τον κ. Μάνο και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στην Στοκχόλμη, στην ενημερωτική εκδήλωση για την επιστολική ψήφο, γνώρισα τον κ. Μάνο. Ο κ. Μάνος ταξίδεψε από 1.000 χλμ μακριά – μένει στη Βόρεια Σουηδία, κοντά στον Αρκτικό Κύκλο – για να έρθει να ενημερωθεί για το δικαίωμά του να ψηφίσει μέσω επιστολικής ψήφου. Και όμως δεν θα χρειαστεί να διανύσει ούτε ένα χιλιόμετρο για να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές, γιατί θα ψηφίσει μέσω επιστολικής από το σπίτι του!

Η ιστορία του κ. Μάνου – και του κάθε κ. Μάνου – μιλάει απευθείας στην καρδιά μας. Στη διευκόλυνση που οφείλουμε στους Έλληνες του εξωτερικού – αλλά και σε κάθε Έλληνα – στην άσκηση του κορυφαίου δικαιώματός τους, του δικαιώματος ψήφου. Για αυτό κάναμε πράξη την επιστολική ψήφο».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niki K. Kerameus (@nkerameus)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ