Νέο μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους – Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο

Νέο μήνυμα έστειλε από το Χαϊδάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες, οι οποίοι στη σύσκεψη της Νίκαιας την Τρίτη αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με μπλόκα σε εθνικές και επαρχιακές οδούς, ενώ αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους προειδοποιούν με κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα.

«Ανοιχτός διάλογος γίνεται μόνο με ανοιχτούς δρόμους και κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός είπε επίσης ότι: «Εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε τη φορολογία για τους αγρότες, που διαπραγματευτήκαμε μια κοινή αγροτική πολιτική που, ναι, έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη, που πολεμήσαμε με τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ – προσέξτε 1 δισεκατομμύριο ευρώ – την τετραετία για αποζημιώσεις και είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο». Και κατέληξε: «Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ