Νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν: Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη, στρέφεται συνέχεια εναντίον μας

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την Ελλάδα. Ο Τούρκος Πρόεδρος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη, στρέφεται συνέχεια εναντίον μας».

Ο Ερντογάν τόνισε ότι «στη Μεσόγειο δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί. Με την Αίγυπτο έχουμε άλλες σχέσεις».

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «τώρα εσείς το καταλάβατε καλά, ότι «δεν υπάρχει κακιώνω στην πολιτική». Φυσικά, με ποια χώρα, το πότε και το τι θα γίνει αυτό θα το δείξουν οι εξελίξεις… αυτό είναι ξεχωριστό θέμα. Και, φυσικά, η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη. Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια. Επίσης, κάνουν πολλές και διαφορετικές εκστρατείες στην Ε.Ε. εναντίον της Τουρκίας. Θα ανοίξει μία νέα περίοδος μετά τις επερχόμενες εκλογές».

Ο Ερντογάν συνέχισε λέγοντας: «Στη Μεσόγειο… οι σχέσεις μεταξύ του αιγυπτιακού και του τουρκικού λαού είναι πολύ διαφορετικές. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή τη δύναμη σε άλλους. Θέλω να πω, δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί εδώ. Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα υπάρξουν καλές εξελίξεις».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ