Νέες καταγγελίες από Καπερνάρο

Την προστασία συγκεκριμένου προσώπου από μάρτυρες της Προανακριτικής Επιτροπής κατήγγειλε από τη Λιβαδειά ο Βασίλης Καπερνάρος... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Νέες καταγγελίες από Καπερνάρο

Την προστασία συγκεκριμένου προσώπου από μάρτυρες της Προανακριτικής Επιτροπής κατήγγειλε από τη Λιβαδειά ο Βασίλης Καπερνάρος.

“Έχουμε προβλήματα και κυρίως έχουμε την προκατάληψη ορισμένων μαρτύρων οι οποίοι περιορίζονται γύρω από το «δεν ξέρω, δεν είδα δεν άκουσα, δεν αντελήφθη» το οποίο δυσχεραίνει το έργο μας. Και όλο αυτό κατά την άποψή μου, γιατί πρέπει να προστατευτεί κάποιος. Κάποιος που πρέπει να προστατευτεί αλλιώς θα έχει πρόβλημα η κυβέρνηση”, είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά τυχόν ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

 

 

 

Πηγή:lamiastar.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google