Νέες αποκαλύψεις Τόσκα: Υπάρχουν απειλητικές επιστολές και σε άλλα υπουργεία – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες πληροφορίες για την απειλητική επιστολή που εστάλη στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στην ΕΡΤ, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν και άλλες επιστολές που έχουν σταλεί σε άλλα υπουργεία.Όπως είπε ο κ. Τόσκας η επιστολή που εστάλη στον κ. Κοτζιά εξετάζεται από τα ερευνητικά κέντρα της ΕΛΑΣ. «Tώρα γίνονται ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί αυτός που έστειλε την επιστολή. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να καταδικαστούν ακραίες ενέργειες, ενέργειες ανθρώπων της ακροδεξιάς και ανθρώπων που προσπαθούν να προβοκάρουν», σημείωσε.Εμείς δεν παίζουμε με σκοπιμότητες, οφείλουμε να παρουσιάζουμε το πρόβλημα, να πούμε ότι δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξεπεράσει τα όρια ώστε να απομονωθούν οι άνθρωποι αυτοί από το κοινωνικό σύνολο και να μπορέσουν όσοι επιθυμούν να εκφραστούν με ειρηνικό τρόπο, συμπλήρωσε ο κ. Τόσκας.Παράλληλα, ο υπουργός υπογράμμισε: «Υπάρχουν επιστολές και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται».Κοινή αντίληψη όλων, και της κυβέρνησης αλλά και πιστεύω των ανθρώπων που θα κατέβουν να διαδηλώσουν είναι να υπάρξει μεν έκφραση της γνώμης τους αλλά μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα ηρεμίας και σεβασμού του δημοκρατικού πολιτεύματος, είπε ο υπουργός. «Δεν φοβόμαστε επεισόδια. Πιστεύουμε ότι θα γίνει σε ήρεμο κλίμα το συλλαλητήριο αλλά έχουμε πάρει μέτρα που πρέπει να πάρουμε» τόνισε.Αναφορικά με τις ακραίες και απειλητικές τοποθετήσεις που εκφράζονται από διάφορες πλευρές ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι είναι καταδικαστέες όποιες εκφράσεις και ενέργειες περνούν τα όρια. «Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν ενέργειες που είναι πέρα από τον νόμο και πέρα από το δημοκρατικό πολίτευμα».Εμείς οφείλουμε να παίρνουμε μέτρα, οφείλουμε να καταδικάζουμε ακραίες ενέργειες, πρέπει να παίρνουμε μέτρα, πρέπει να βάλουμε τα όρια ανάμεσα στη νομιμότητα και τις ακραίες εκφράσεις, όπως και να καταδικάζουμε τις ακροδεξιές αντιλήψεις και εκφράσεις, συμπλήρωσε ο κ. Τόσκας.

Οι δηλώσεις του Νίκου Τόσκα για την επιστολή στον Νίκο Κοτζιά

Στην απειλητική επιστολή που δέχθηκε αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

“Επί χρόνια συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κάνεις. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά.” έγραψε ο κ. Κοτζιάς.

Υπενθυμίζεται ότι την αποκάλυψη έκανε στον ΑΝΤ1 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος είπε ότι ο κ. Κοτζιάς έλαβε απειλητική επιστολή, όπου έγραφαν “έχουμε τρεις σφαίρες για σένα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ