Nέα κόντρα Γεωργιάδη-Πολάκη στα social media

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, αυτή τη φορά στα social media. Όπως είναι γνωστό οι δυο τους είχαν ένα “θερμό” επεισόδιο χθες στο καφενείο της Βουλής, όπου λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο Facebook, προανήγγειλε την αποψινή ομιλία του στη Βουλή.

“ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ για να απαντήσω, όπως είχα υποσχεθεί, στον υπουργό των χονδρεμπόρων ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και το βούλευμα αρχειοθέτησης!

Μετά τους εισηγητές των κομμάτων είμαι 8ος ομιλητής (περίπου στις εννιά η ώρα λίγο πριν λίγο μετά ).

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ !!
ΥΓ. Σήμερα καταθέσαμε 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων (ΑΚΕ) για να μας δοθεί μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η διάταξη αρχειοθέτησης για τη δίωξη Γεωργιάδη και Αβραμόπουλου την οποία ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ μέχρι στιγμής η Εισαγγελία !!!”, έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απάντησε στον Παύλο Πολάκη με ανάρτησή του στο Twitter.

“Πίστευα ότι η χθεσινή χυδαία (και μάλιστα διατυπωμένη με ένα απίστευτο ομοφοβικό σχόλιο) επίθεση του Παύλου Πολάκη εναντίον μου, ότι ήταν δικιά του αχαρακτήριστη πρωτοβουλία. Τελικά ήταν η γραμμή του Κόμματος τους….σε λίγο λέει θα τα πει στην Βουλή (ελπίζω κόσμια αυτή τη φορά)..”, έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ