Νέα γκάφα Πολάκη

Σε ακόμη μια γκάφα υπέπεσε ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη βουλή.  Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε ονομαστικά τη νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθηνά Οικονόμου Σκορδά, λέγοντας πως είναι “της γνωστής οικογενείας που είχε υπουργό η ΝΔ”.  Μόνο που η εν λόγω κυρία δεν έχει σχέση με τον Αθανάσιο Σκορδά, πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε δήλωσή του.  

“Ο «πολύς» κ. Πολάκης αποδεικνύει ότι δεν διαθέτει ίχνος κρητικής λεβεντιάς.

Από εχθές το απόγευμα ενημερώθηκε ότι, καμία απολύτως συγγενική ή οποιαδήποτε άλλη σχέση δεν υφίσταται με την νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ από 10ετίας και πλέον, όταν διεζεύχθη μακρινό μου συγγενή. Παρꞌ όλα αυτά ο κ. Πολάκης αντί να αναλάβει την ευθύνη του και νꞌ αποκαταστήσει την συκοφαντική αναφορά του, επιλέγει να κρύβεται και να σιωπά” τονίζει ο κ. Σκορδάς. 

“Είναι φαίνεται αδύνατο, να κατανοήσει ο κ. Πολάκης ότι, οι πολιτικές διαφορές δεν μπορούν να υπερισχύουν μιας στοιχειώδους προσωπικής εντιμότητας σε όποιον θέλει να είναι πολιτικός και να εκφράζει ένα μέρος της κοινωνίας. Κρίμα ….” προσθέτει.

 

Διαβάστε επίσης

Ο Πολάκης άνοιξε πόλεμο με τους… δικαστές – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παρασκευόπουλος για την επίθεση του Πολάκη στους δικαστές – ΒΙΝΤΕΟ

Παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας ζητούν οι δικαστές για τον Πολάκη

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.