ΝΔ:Κωμικοτραγικό δίδυμο Τσίπρας και Καμμένος

ΝΔ:Κωμικοτραγικό δίδυμο Τσίπρας και Καμμένος

 

Συνεχίζονται τα πυρά της ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο. 

Όπως αναφέρει η Συγγρού, σε σχετικό non paper, την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, δήλωσε-αναφερόμενος στην απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο– ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε είναι “επώδυνη, αλλά σταματάει την πορεία προς το χάος”, ‘ο κ. Τσίπρας, το κόμμα και oι συνιστώσες του  (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΞ.ΕΛ.), επιδίδονται σε δηλώσεις που εκτός από επικίνδυνες είναι γραμμένες από άσχετους με τα οικονομικά”.

Επαναλαμβάνοντας τα όσα καταλόγιζε στην αξιωματική αντιπολίτευση σε χθεσινό non paper, η ΝΔ, τονίζει ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ και “η συνιστώσα του, ο Πάνος Καμμένος” όπως χαρακτηρίζει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σήμερα εξέδωσαν νέες ανακοινώσεις για τις αποφάσεις του Eurogroup που – μεταξύ άλλων-  αναφέρουν ότι: «η Ελλάδα, όχι μόνο δεν σκέφτηκε ποτέ να βοηθήσει τη Κύπρο, αλλά μεθόδευσε την παραδειγματική της τιμωρία, προκειμένου να αποδείξει στον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της υποταγής, που η ίδια έχει επιλέξει…  Μέρα που είναι σήμερα, ίσως πρέπει να αναλογιστούμε ότι ραγιάδες δεν είναι μόνο όσοι ανέχονται τις αλυσίδες, αλλά και όσοι έχουν αλυσοδέσει τη σκέψη τους στα όρια που βάζουν οι αφέντες…».Επαναφέρουν, αναφέρει η ΝΔ, παράλληλα τις “αστειότητες περί ELA από την Ελλάδα”.

 Χαρακτηρίζοντας αθλιότητες τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ παραπέμπει στην ανακοίνωση-απάντησή της στην Κουμουνδούρου και τονίζει:

“Ας μας πουν, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας και ο Καμμένος, που αποτελούν πλέον ένα κωμικοτραγικό πολιτικό δίδυμο: 

Αυτοί, χθες βράδυ, στη θέση του κ. Αναστασιάδη, θα έλεγαν ΟΧΙ; Θα οδηγούσαν την Κύπρο στην άτακτη χρεοκοπία και στην έξοδο από την Ευρωζώνη;”

Και ας μας πουν και κάτι ακόμα, λένε στη Συγγρού:

“Τι θα έκαναν οι ίδιοι αν βρίσκονταν στη θέση του Υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα; Θα μπλόκαραν την απόφαση που ψήφισε η ίδια η Κύπρος, οδηγώντας τη μαρτυρική Mεγαλόνησο στην καταστροφική χρεωκοπία; Και στα δύο αυτά ερωτήματα οφείλουν να απαντήσουν”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ