ΝΔ: Ζητά διαγραφή Αντώναρου από τον ΣΥΡΙΖΑ – Αποκάλεσε «τουρκολάγνο» τον πρωθυπουργό

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αντώναρου.

Τα δύο νέα προεκλογικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας για την ακρίβεια και το ψηφιακό κράτος – «Ναι, το κράτος αλλάζει»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είπε στο Attica για τον πρωθυπουργό: «Εμείς δεν είμαστε τουρκοφάγοι, ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης όμως είναι τουρκολάγνος προφανώς από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται απέναντι στην Τουρκία».

«Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό ”τουρκολάγνο”. Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τον κ. Αντώναρο, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υπάρχει σοβαρό θέμα», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ.

Ευρωεκλογές 2024: Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας δείχνουν 4 νέες δημοσκοπήσεις – Οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι εκπλήξεις

Και συνεχίζει: «Η διαγραφή και η απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη. Εκτός αν έχουν αποφασίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσουν κάθε ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας, ξεπερνώντας ακόμα και τις εθνικές κόκκινες γραμμές».

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google