Νάσος Ηλιόπουλος: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε κυνικά πως “δεν υπάρχει σκευωρία Novartis”

«Μετά από τόνους λάσπης, απειλών, χυδαιοτήτων και παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε χθες να ομολογήσει κυνικά πως “δεν υπάρχει σκευωρία Novartis” και ζήτησε να “πάμε παρακάτω”», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.

Καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη, ο Νάσος Ηλιόπουλος τον καλεί επίσης να απαντήσει: «ποιοι είναι οι πολιτικοί που χρηματίστηκαν από τη Novartis και ποιοι είναι αυτοί που εμπόδισαν τους δικαστές και επιχείρησαν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο».

«Η Δικαιοσύνη θα επιστρέψει στην Ελλάδα», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Νάσος Ηλιόπουλος: Ολόκληρη η δήλωση

«Μετά από τόνους λάσπης, απειλών, χυδαιοτήτων και παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε χθες να ομολογήσει κυνικά πως “δεν υπάρχει σκευωρία Novartis” και ζήτησε να “πάμε παρακάτω”.

Πάμε παρακάτω λοιπόν.

Αφού μετά το βούλευμα της Δικαιοσύνης παραδέχονται πως η υπόθεση Novartis δεν είναι σκευωρία αλλά σκάνδαλο, άρα καταρρέει η υπερασπιστική γραμμή τους εδώ και τρία χρόνια, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη και να απαντήσει:

Ποιοι είναι οι πολιτικοί που χρηματίστηκαν από τη Novartis;

Ποιοι είναι αυτοί που εμπόδισαν τους δικαστές και επιχείρησαν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο;

Η Δικαιοσύνη θα επιστρέψει στην Ελλάδα».

Άδωνις Γεωργιάδης: Αποσύρονται τα της σκευωρίας αφού πλέον η δικαιοσύνη απεφάνθη τελεσίδικα

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «αποσύρονται τα της σκευωρίας αφού πλέον η δικαιοσύνη απεφάνθη τελεσίδικα». Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε πως «για μένα έχει τελειώσει η υπόθεση, οι δημοσιογράφοι είναι αθώοι».

«Δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη» είπε. «Έληξε, πάμε παρακάτω», ήταν τα λόγια του υπουργού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ