Νάσος Ηλιόπουλος: Αποτρόπαια η επίθεση στο Real Group – Θα μπορούσε να έχει καταλήξει με την απώλεια ανθρώπινης ζωής

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, από το μικρόφωνό του Realfm 97,8, καταδίκασε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στο κτίριο που στεγάζεται το Real Group, ενώ παράλληλα εξέφρασε την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους.

“Αυτή η αποτρόπαια επίθεση απέτυχε γιατί δεν κατάφερε να σας φοβίσει, γιατί δεν κατάφερε να σταματήσει τη φωνή σας, και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Θέλω να εκφράσω την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μου στους εργαζόμενους και σε όλους τους ανθρώπους του σταθμού. Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε χθες. Αυτή η αποτρόπαια επίθεση η οποία θα μπορούσε να έχει καταλήξει και με την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής” τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

“Είναι αδιανόητο ότι θα πρέπει να συζητάμε στην Ελλάδα του 2022 για επιθέσεις σε δημοσιογράφους, για επιθέσεις στον Τύπο. Είναι αδιανόητο να είμαστε σε μία χώρα στην οποία έχει δολοφονηθεί ένας δημοσιογράφος και ακόμη δεν ξέρουμε πού βρίσκονται αυτές οι έρευνες” πρόσθεσε ο ίδιος αναφερόμενος στον Γιώργο Καραϊβάζ.

“Από την μεριά μας δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον καθημερινό αγώνα που δίνετε για την ενημέρωση και ξεκάθαρα οι Αρχές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Οι Αρχές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, δεν γίνεται να υπάρχει ένα πλαίσιο επιθέσεων και απειλών στον Τύπο. Είναι αδιανόητο” κατέληξε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ