Να καταθέσει τον Αύγουστο ζητά ο Παπακωνσταντίνου

Να καταθέσει τον Αύγουστο ζητά ο Παπακωνσταντίνου

 

Επιστολή , με την οποία ζητά διορία μέχρι τις 10 Αυγούστου για να καταθέσει στην Προανακριτική της Βουλής , έστειλε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Ο  κ. Παπακωνσταντίνου στην επιστολή του χαρακτηρίζει εξωπραγματική την 7ημερη προθεσμία του που του δόθηκε για να μελετήσει την δικογραφία των 19.400 σελίδων . “Η χορήγηση 7ημερου προθεσμίας αυταποδείκτως στερείται σοβαρότητας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ζητά μάλιστα  να του χορηγηθεί και πάλι σε ηλεκτρονική μορφή αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ “τόσο εκείνης που παρεδόθη εκ μέρους του κ. Βενιζέλου, ως έχει άνευ ουδεμίας μεταβολής, μετονομασίας κλπ, όσο και εκείνης που διεβιβάσθη  μεταγενεστέρως από τη Γαλλία κατόπιν νεωτέρου αιτήματος εκ μέρους του κ. Στουρνάρα επίσης ως έχει άνευ ουδεμίας μεταβολής, μετονομασίας κλπ”.

“Κατόπιν αυτών παρακαλώ να παραταθεί η προθεσμία παροχής έγγραφων εξηγήσεων του κ. Παπακωνσταντίνου μέχρι 10-08-2013 (δίμηνο από της 1ης εμφανίσεως ) και να μου χορηγηθούν τα αντίγραφα της λεγόμενης ‘λίστας Λαγκάρντ’ ως ανωτέρω εκτίθεται”, καταλήγει η επιστολή του δικηγόρου του πρώην υπουργού που υπογράφει την επιστολή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ