Μουζάλας: Καταγγέλλει ότι έχει δεχθεί πάνω από 700 απειλητικά μηνύματα

Στην αποκάλυψη ότι έχει δεχθεί πάνω από 700 απειλητικά μηνύματα εναντίον του ιδίου, της συζύγου του και των παιδιών του προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τέως Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Αφορμή, όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός, στάθηκε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή για τυχόν ευθύνες του Λιμενικού σε παράνομες επαναπροωθήσεις και η εσκεμμένη -όπως είπε- παραποίηση των λεγομένων του από κυβερνητικούς παράγοντες.

«Για μια ακόμα φορά σήμερα ο κ. Μηταράκης είπε ότι εγώ απείλησα το Λιμενικό. Ποτέ δεν το έκανα. Είπα ότι αν κάποιοι αποδέχονται να εκτελούν παράνομες διαταγές -σ.σ για παράνομες επαναπροωθήσεις – θα ελεγχθούν. Τιμάω το Λιμενικό και το έργο του. Και από τότε έχω δεχθεί πάνω από 700 ειδοποιήσεις, με απειλές για εμένα, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Να σταματήσει αυτό» είπε ο κ. Μουζάλας.

Αμέσως μετά μάλιστα τον λόγο έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος στο ίδιο μήκος κύματος τόνισε ότι αν κάποιες ηγεσίες θέλουν να δώσουν παράνομες εντολές στο Λιμενικό αυτές θα πρέπει να ελεγχθούν. «Και φοβάμαι ότι η κυβέρνηση έχει κάνει τέτοιες απόπειρες αλλά το Λιμενικό δεν ακολούθησε» είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ