Μωραΐτης:Κάποιοι συμπεριφέρονται αλαζονικά

Μωραΐτης:Κάποιοι συμπεριφέρονται αλαζονικά

Αποτίμηση των πολιτικών επιλογών της παράταξης, προτάσεις για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ,  αλλά και αιχμές για την ηγεσία και στελέχη του κόμματος περιλάμβαναν οι τοποθετήσεις μελών της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

Σαφείς αιχμές για «προσωπικές» στρατηγικές στελεχών του κόμματος άφησε ο Θάνος Μωραΐτης, αναφέροντας ότι βλέπει στελέχη «να συμπεριφέρονται αλαζονικά και να νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους». Είπε επίσης, ότι στο συνέδριο είναι όλα ανοικτά. 

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, επανέλαβε τη θέση του για απόσυρση της στήριξης του ΠΑΣΟΚ προς την κυβέρνηση και τη δημιουργία ενός συλλογικού Κέντρου Καθοδήγησης «που θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη» για μια νέα πορεία. 

Αντίθετα, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος εξέφρασε την άποψη ότι το  το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι μέσα στην κυβέρνηση, προκειμένου να μπορεί να επηρεάζει τις εξελίξεις.

«Η συμμετοχή στην κυβέρνηση επιβάλλει την ύπαρξη ισχυρού κόμματος και Κοινοβουλευτικής Ομάδας», τόνισε ο Βασίλης Κεγκέρογλου. Ο βουλευτής Ηρακλείου έκανε λόγο για «καρτέλ» που, όπως υπογράμμισε, αποτελείται από τη Χρυσή Αυγή, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι «από διαφορετικές οπτικές στοχεύουν στα ίδια πράγματα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ