Μώραλης στον Realfm 97,8: Ζητάμε την εμπιστοσύνη των πολιτών την Κυριακή για να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε

“Πιστεύουμε στην κρουαζιέρα και πρέπει να βρούμε απαντήσεις. Θέληση να υπάρχει και διάθεση για συνεργασίες” δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο, Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Τα χρονοδιαγράμματα για το μετρό πέφτουν έξω. Δεν ξέρω αν είναι οικονομική δυσπραγία, αν οι μελέτες είναι λάνθασμένες και βρίσκουν στη γη πράγματα που δεν μπορούν να ξεπεράσουν. Δεν λέω ότι είναι εύκολο έργο, αλλά νομίζω τόσο μεγάλη καθυστέρηση δεν δικαιολογείται. Βεβαια έχουμε και το γνωστό ανέκδοτο ‘μετρό Θεσσαλονικής’ 20 χρόνια στη χώρα, δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί το μετρό. Μας λένε για το δεύτερο εξάμηνο του ’21 μακάρι να είναι αυτός ο χρόνος και να μην πάμε ακόμα παρακάτω” ανέφερε.

“Αν δεν λειτουργήσει η ανάπτυξη σε μια πόλη, να ενισχύσεις τα οικονομικά σου δεν θα μπορέσεις ποτέ ριζικά να αντιμετωπίσεις θέματα καθαριότητας” τόνισε.

“Θα βρούμε συνεργασίες, υπάρχουν άνθρωποι που έχουμε κοινές επιδιώξεις, σκέψεις και συμπεριφορά. Και την πρώτη Κυριακή να κερδίσουμε πάλι θα αναζητήσω συνεργασίες. Έτσι σκεφτόμαστε, έτσι λειτουργούμε, έτσι πολιτευόμαστε” πρόσθεσε.

“Δεν σκεφτόμαστε μόνο τον συνδυασμό, σκεφτόμαστε την πόλη. Αυτός είναι ο σκοπός μας, γι’αυτό ήρθαμε και ζητάμε την εμπιστοσύνη των πολιτών την Κυριακή για να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ