Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί το Σύνταγμα αλά καρτ

Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί το Σύνταγμα αλά καρτ

 

Την εκτίμηση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί το Σύνταγμα αλά καρτ» εξέφρασε ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον Real Fm 97.8 και την Κάτια Μακρή.

Ο κ. Μιχελάκης, απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση η οποία υποστηρίζει ότι μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, η κυβέρνηση δεν διαθέτει νομιμοποίηση, ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί το Σύνταγμα αλά καρτ». Μάλιστα έκανε λόγο για «αλαζονική συμπεριφορά» του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς, όπως σημείωσε «να έχει εξουσία» ενώ υπογράμμισε ότι «πήρε λιγότερους ψήφους σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2012».

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά τις ευρωεκλογές ο Γιάννης Μιχελάκης επεσήμανε ότι «προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών και η λύση των προβλημάτων τους».

«Από την 1η Ιουνίου αρχίζει η νοσοκομειακή κάλυψη των ανασφάλιστων ενώ έχει ήδη προηγηθεί και ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων. Επίσης μέσα στους άμεσους στόχους της κυβέρνησης είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα στην χώρα, «αυτό θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων των κομμάτων» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην κεντροδεξιά τόνισε «όποιοι συμφωνούν με την θέση μας είναι ευπρόσδεκτοι. Το ζήτημα είναι να αλλάξει η Ελλάδα προς το καλύτερο».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ