Μιχελάκης: Καμία απόλυση μέχρι στιγμής

Μιχελάκης: Καμία απόλυση μέχρι στιγμής

«Δεν έχει απολυθεί κανείς μέχρι τώρα από την διαθεσιμότητα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

«Έως το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των υπαλλήλων των ΟΤΑ», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, σημειώνοντας ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, δεν μπορεί να πει κανείς κανένα σενάριο.

«Ο υπουργός τόνισε ότι για πρώτη φορά υπάρχει η συναίνεση όλων των φορέων στους ΟΤΑ για να γίνει η αξιολόγηση και οι δήμοι συνεργάζονται», σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε ότι δεν έχει απολυθεί κανείς μέχρι τώρα από τη διαθεσιμότητα.

Σχετικά με τη δημοτική αστυνομία, είπε ότι ο θεσμός της δημοτικής αστυνομίας δεν υλοποιήθηκε πραγματικά και γνωστοποίησε ότι το 10% των δημοτικών αστυνομικών θα εξαιρεθεί από την μετακίνηση.

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν το υπουργείο είναι έτοιμο για εκλογές, είπε ότι το υπουργείο είναι πάντα έτοιμο για τη διεξαγωγή οποιωνδήποτε εκλογών. Σημείωσε, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση δεν έχει στο μυαλό της τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών, γιατί όπως είπε και ο πρωθυπουργός, θα ήταν «δολιοφθορά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ