Μιχελάκης: Η αξιολόγηση προχωράει

Μιχελάκης: Η αξιολόγηση προχωράει

Στις προτεραιότητες του υπουργείου Εσωτερικών και τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντηση τους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος, παρουσία των γγ Γιάννη Ιωαννίδη και Άγγελου Συρίγου.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε ότι ενημερώθηκε ο κ. Βενιζέλος για τα θέματα του υπουργείου Εσωτερικών και ότι συζητήθηκε και το θέμα των προτάσεων που έχουν γίνει για αλλαγή στο εκλογικό σύστημα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, για να συμπληρώσει ότι πρέπει να γίνουν όλα με διαφάνεια, σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ και τους δημάρχους, ώστε να γίνει η πρόταση πιο συγκεκριμένη και λειτουργική.

Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε, επίσης, πως η αξιολόγηση των δομών των δήμων προχωράει, ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να διαπιστωθεί σε ποιες υπηρεσίες υπάρχει υπερστελέχωση και σε ποιες υποστελέχωση, σημειώνοντας πως το ζητούμενο είναι η διαθεσιμότητα να μην έχει δημοσιονομικό, αλλά διαρθρωτικό χαρακτήρα, ώστε να γίνουν καλύτερες οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ