Μιχαλολιάκος:Zεν πρεμιέ του Μπολσεβικισμού o Tσίπρας

Μιχαλολιάκος:Zεν πρεμιέ του Μπολσεβικισμού o Tσίπρας

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την ομιλία του, σήμερα, στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα  «ζεν πρεμιέ του Μπολσεβικισμού».

Ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας κινείται πολιτικά «από το μνημείο της Ρόζα Λούξεμπουργκ στον Ομπάμα και από τον Μάο και τη Ρόζα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχουν ξεπουλήσει τη Μακεδονία και τη Θράκη» και ότι «είναι ανθέλληνες», ενώ, όπως τόνισε, «εμείς είμαστε Έλληνες εθνικιστές και αγωνιζόμαστε απέναντι στις ΗΠΑ, το ΔΝΤ και το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο».

Από την ομιλία του δεν έλειψαν οι καταγγελίες κατά του Μνημονίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, για τον οποίο μας μίλησε ο Αλέξης και η Αλέκα, είναι στα αζήτητα». «Εμείς, συνέχισε, θα πάρουμε πίσω τα κλεμμένα και θα πάμε τους κλέφτες στη φυλακή».

Αναφερόμενος στη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού Σαχτζάτ Λουκμάν (στα Πετράλωνα πριν από δύο εβδομάδες) ο Ν. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι δολοφονήθηκε «πάνω σε ένα καυγά» και κατηγόρησε τα «παπαγαλάκια» που προσπαθούν, όπως είπε, να εμπλέξουν τη Χρυσή Αυγή σε αυτήν την υπόθεση. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι τα φυλλάδια της Χ.Α. (που βρέθηκαν στην οικία του ενός από τους δυο κατηγορούμενους) δεν υπάρχουν στη δικογραφία.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ