Μητσοτάκης: Το σχόλιό του για τη δήλωση Ανδρουλάκη και τις μετεκλογικές συνεργασίες

«Ρωτήστε τον ίδιο τι ακριβώς εννοούσε» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη και τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Μητσοτάκης: Μπορούμε να πετύχουμε την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας εντός του 2023 – Δεν ιδιωτικοποιείται το νερό

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός μετά την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, είπε για το θέμα ότι «η χώρα χρειάζεται ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση για να κάνουμε το μεγάλο άλμα στο μέλλον. Γι’ αυτό αγωνίζομαι και θα εξακολουθώ να αγωνίζομαι. Για τα υπόλοιπα ρωτήστε άλλους τι εννοούν».

Η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στην ΕΡΤ, άναψε φωτιές στο πολιτικό σκηνικό. Ο Νίκος Ανδρουλάκης απέκλεισε τους κκ Μητσοτάκη και Τσίπρα για υποψήφιους πρωθυπουργούς, σε ενδεχόμενη  κυβέρνηση συνεργασίας.  Διευκρίνισε δε ότι μιλά για αμιγώς πολιτική κυβέρνηση, όπως και για πρωθυπουργό που θα είναι πολιτικός, χωρίς να «φωτογραφήσει» κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία της συζήτησης για κυβερνητικές συνεργασίες, αν δεν λάβει ένα «ισχυρό διψήφιο» ποσοστό στις κάλπες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ