Μητσοτάκης – TikTok: BINTEO με τα παρασκήνια της προεκλογικής εκστρατείας του

Μ’ ένα βίντεο στο  TikTok συνέχισε σήμερα την προεκλογική του εκστρατεία, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,  απευθυνόμενος στους νέους, οι οποίοι είναι αυτοί που βασικά χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Όπως λέει στο βίντεο που ανάρτησε ο πρωθυπουργός, είναι μια νέα ιδέα, να δείξει στους νέους πώς είναι και πώς γίνεται  μια προεκλογική εκστρατεία. Τα παρασκήνια, δηλαδή, το λεγόμενο backstage. Το βίντεο περιέχει  στιγμιότυπα από την προεκλογική εκστρατεία, «πίσω από τις κάμερες», όλες εκείνες τις στιγμές που παραμένουν άγνωστες για τους περισσότερους.

«Σκέφτηκα να σας δείξω πώς είναι πραγματικά μια προεκλογική εκστρατεία πίσω από τις κάμερες. Τα ωραία, τα άσχημα, τα απρόοπτα. Αυτό δηλαδή που αποκαλούμε backstage. Δεν έχει ξαναγίνει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το βρούμε», λέει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok.

«Το ενδιαφέρον είναι το σπρωξίδι»  λέει σε ένα στιγμιότυπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  ο οποίος σε ένα καρέ βρίσκεται στο αυτοκίνητο, σε άλλο ξεκουράζεται στο αεροπλάνο και σε άλλο χαϊδεύει έναν σκύλο.

Κάποια στιγμή φαίνεται σε μια σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά τη διάρκεια κάποιας παρουσίασης, να ρωτά τους συνεργάτες του: «Κανείς δεν ενθουσιάζεται με το κόνσεπτ μου. Γιατί κανείς δεν ενθουσιάζεται με το κόνσεπτ μου;».

 

@kyriakosmitsotakis_ Η προεκλογική εκστρατεία πίσω απο τις κάμερες 🎥 #TikTokDocumentary #BTS #ElectionDiaries #CampaignDiaries #KiriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ