Μητσοτάκης: Θα βοηθήσουμε τους αγρότες, θα στηρίζουμε όσους δοκιμάζονται από την ακρίβεια, οι μισθοί θα αυξάνονται

Η ανάπτυξη που θα δει η δυτική Ελλάδα «θα είναι μεγαλύτερη από την υπόλοιπη πατρίδα μας, ακριβώς επειδή είχατε μείνει πίσω και τώρα έχει έρθει η ώρα να καλύψετε το χαμένο έδαφος», τόνισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ομιλία που απηύθυνε σε συγκέντρωση πολιτών στη Βόνιτσα, με αφορμή το γεγονός ότι το Σάββατο θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Αμβρακία-Άκτιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των αγροτών, στην ακρίβεια και στην οικονομία, ενώ ευχαρίστησε όσους εμπιστεύτηκαν τη ΝΔ στις διπλές εκλογές του περασμένου καλοκαιριού.

«Επειδή μιλάω με πολλούς επενδυτές και βλέπω το ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή, αυτό το οποίο πάντα μας έλεγαν: “να εξασφαλίσετε ότι θα έχουμε σίγουρη και ασφαλή πρόσβαση”. Έχουμε αεροδρόμιο, έχουμε δρόμο και το μέλλον γι’ αυτή την πολύ όμορφη γωνιά της Ελλάδος προδιαγράφεται εξαιρετικά αισιόδοξο», είπε αρχικά ο Πρωθυπουργός.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, «παρά τις δυσκολίες, και υπάρχουν δυσκολίες, ας μην κοροϊδευόμαστε, ξέρουμε πόσο ταλαιπωρούνται τα ελληνικά νοικοκυριά με την ακρίβεια, συνάντησα πριν από λίγο φίλους αγρότες, οι οποίοι εκφράζουν κι αυτοί το δικαιολογημένο τους άγχος για την αύξηση του κόστους παραγωγής, αυτό το οποίο θέλω να σας πω και πάλι εδώ από τη Βόνιτσα είναι ότι ακριβώς επειδή η οικονομία μας πηγαίνει καλύτερα και επειδή η χώρα έχει μπει πια σε μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, έχουμε τη δυνατότητα να υψώνουμε “αναχώματα” απέναντι σε αυτές τις προσωρινές δυσκολίες».

«Και τους αγρότες μας θα βοηθήσουμε και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι δοκιμάζονται από την ακρίβεια θα εξακολουθούμε να τους στηρίζουμε και οι μισθοί στη χώρα μας θα εξακολουθούν να αυξάνονται, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το διαθέσιμο εισόδημα», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ