Μητσοτάκης στη Βουλή για φορολογικό νομοσχέδιο: 11 ρυθμίσεις για να κλείσουν τα «παραθυράκια» της φοροδιαφυγής

«Ήρθε η ώρα να κατανείμουμε τα φορολογικά βάρη δίκαια και ισορροπημένα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή κατά την ομιλία του για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είμαι σε αυτή την αίθουσα 20 χρόνια και έχουμε συζητήσει πολλές φορές για τη φοροδιαφυγή».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι με τις 11 ρυθμίσεις του φορολογικού νομοσχεδίου γίνεται προσπάθεια να κλείσουν τα «παραθυράκια» της φοροδιαφυγής.

«Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να μειώσουμε τους φορολογικούς συντελεστές, να αυξήσουμε μισθούς και συντάξεις, πρόκειται για ένα βαθιά πολιτικό στοίχημα, έτσι θα κρατήσουμε μεταξύ άλλων σε υψηλό επίπεδο το επίπεδο ετοιμότητας των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ενώ θα αυξήσουμε πόρους για την Υγεία κα την Παιδεία. Στόχος μας είναι να κλείσουμε τα παραθυράκια φοροδιαφυγής, πρόκειται για μία σημαντική μεταρρύθμιση φορολογικής δικαιοσύνης», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άρχισε την ομιλία του ευχόμενος «καλή αρχή» στο νέο κόμμα «Νέα Αριστερά» λέγοντας παράλληλα πως αυξάνονται οι υποχρεώσεις όλων μας ώστε να μπορούν να ακούγονται όλες οι απόψεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ