Μητσοτάκης σε Περιφερειάρχες: Ενεργοποιείται δημόσια πλατφόρμα για τα έργα στις Περιφέρειες – Η πόρτα μου είναι ανοιχτή σε όλους

Συνάντηση με τους Περιφερειάρχες έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κατά την εισήγησή του μεταξύ άλλων τόνισε ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή σε όλους και ότι αντίπαλος είναι τα προβλήματα.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, «προχωράμε στην αναπτυξιακή στρατηγική για όλη τη χώρα. Μαζί θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση όλων των έργων της περιφέρειας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα υπάρχει «συνεκτική στρατηγική για την ανάπτυξη ενός παραγωγικού μοντέλου που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα απέναντι σε όλες τις προκλήσεις».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «θα ενεργοποιήσουμε μια πλατφόρμα προσβάσιμη σε όλους για λεπτομερή ενημέρωση για τα έργα σε κάθε περιφέρεια και δήμο».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για συνεκτική περιφερειακή πολιτική για βελτίωση στην επίτευξη των στόχων «που έχουμε από κοινού».

«Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για όλους. Δύο φορές τον χρόνο πρέπει να συναντιόμαστε- θα εργαστούμε όλοι με καλή διάθεση – αντίπαλοι είναι μόνο τα προβλήματα» υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ