Μητσοτάκης: Η ατάκα του που προκάλεσε την αντίδραση του Πολάκη – Η απάντηση του Τσίπρα

Την έκρηξη του Παύλου Πολάκη προκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας για την πανδημία απευθυνόμενος στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, καθώς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έβαζε νάρκες και τώρα υποκρίνεται ότι “έβαζε πλάτη”.

Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ “δεν ξεχνάμε ποιοι υποτιμούσαν τους επιστήμονες, προτείνοντας κτηνιατρικά φάρμακα για θεραπείες”. Ο Παύλος Πολάκης σηκώθηκε όρθιος φωνάζοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Αναγνώρισε ο κ. Πολάκης, χωρίς να τον αναφέρω, τον εαυτό του σ’ αυτό το οποίο είπα” γέλασε ο Πρωθυπουργός με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να διαμαρτύρεται έντονα. Παρά τις παρατηρήσεις του προέδρου της Βουλής, ο κ. Πολάκης συνέχιζε να φωνάζει. “Παρακαλώ κ. Πολάκη, επιτέλους! Μονοπωλείτε το να είστε απαράδεκτος, παρακαλώ, λίγη ντροπή” προσπάθησε να τον επαναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, αλλά δεν τα κατάφερε.

“Συγκρατήστε τον κ. Πολάκη, κύριε Τσίπρα, συγκρατήστε τον επιτέλους! Συγκρατήστε τον, μην είναι τόσο προφανής η ταύτιση του μαζί σας συνέχεια… Συγκρατήστε τον, δεν σας κάνει καλό” είπε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που καθόταν στα μπροστινά έδρανα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας απάντησε: “Εγώ με τον Πολάκη και εσείς με τον Φουρθιώτη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ