Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: Στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τoν ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του

«Λοιδωρήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τoν ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Καστοριά, για τις επιθέσεις που δέχεται ο Διονύσης Σαββόπουλος.

«Θέλω να καταδείξω κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, έκανε μία πολιτική δήλωση. Είναι ένας άνθρωπος που δεν προέρχεται από τον δικό μας χώρο, δεν μάσησε ποτέ τα λόγια του. Άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε απέναντι στη Χούντα, με αντιδικτατορικές περγαμηνές, και είπε την άποψή του. Η άποψή του ήταν ότι η χώρα χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση και αυτή μπορεί να την εγγυηθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία» ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τα troll τους. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Είναι το μόνο το οποίο μπορώ να πω για ένα κόμμα που, όταν άλλοι καλλιτέχνες εκφράζουν την άποψή τους υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλοί, αλλά όταν οποιοσδήποτε άλλος λέει “ξέρετε ρε παιδιά, το προνόμιο του προοδευτισμού δεν ανήκει μόνο στην Αριστερά, υπάρχουν και άλλες παρατάξεις που έχουν υπηρετήσει την πατρίδα, εδώ, σε αυτόν τον τόπο, και που μπορεί σε αυτή τη συγκυρία να είναι καλύτερες για το μέλλον της πατρίδας μας” έρχονται τώρα όλοι αυτοί και τους στοχοποιούν και τους λοιδορούν» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Παύλος Πολάκης: Χυδαία επίθεση στον Διονύση Σαββόπουλο

Νέα χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης μέσω social media, αυτή την φορά κατά του Διονύση Σαββόπουλου. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει άθλιους χαρακτηρισμούς για τον γνωστό τραγουδοποιό, με αφορμή την δήλωσή του ότι ελπίζει σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Με το γνωστό προκλητικό και πεζοδρομιακό ύφος που χαρακτηρίζει τον δημόσιο λόγο του, ο αμετανόητος Παύλος Πολάκης γράφει στην ανάρτησή του: «Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακεικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος ,διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος !
Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!».

Διονύσης Σαββόπουλος: «Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, τα καλλιτεχνικά του σχέδια αλλά και τις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για τις επικείμενες εκλογές, εξέφρασε την άποψη ότι «η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του», ενώ τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας: «Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας».

Ξεκαθάρισε ότι σέβεται «όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου», όμως επεσήμανε ότι παρατηρεί «ότι κάποια από αυτά τα κόμματα της υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας διατηρούν ένα παλαιό είδος φοιτητικής ξεγνοιασιάς και μιας υπερβολικής και αδικαιολόγητης αυτοπεποίθησης που μπορεί να αποβεί επικίνδυνη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, βρισκόμαστε σε μια εποχή που «μας χρειάζεται μια ωριμότητα» και μια ικανότητα «διαχείρισης», ενώ τόνισε ότι «δεν γνωρίζει καλύτερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» για τα παραπάνω.

«Ο κόσμος έχει περάσει κρίση, επιδημίες, μετακινήσεις πληθυσμών, ελληνοτουρκικά, πόλεμο στην Ουκρανία. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες φεύγουν ορισμένες ψευδαισθήσεις και σε αναγκάζουν να σκεφτείς περισσότερο τι είναι το βασικό, το κανονικό, το πιο επείγον».

Τέλος σχολιάζοντας το debate των πολιτικών αρχηγών, ο Διονύσης Σαββόπουλος αναφερόμενος σε όλους τους αρχηγούς – εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως είπε, – παρατήρησε «μέσα στην ευφυία τους και την αγάπη τους για την πατρίδα, μια φοιτητική ξεγνοιασιά», ενώ έκανε λόγο για «μη κατασταλαγμένα» πρόσωπα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ