Μητσοτάκης: Αύριο οι κρίσιμες συναντήσεις με τον πρόεδρο της UEFA και τους ιδιοκτήτες των «Big-4»

Με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν  θα συναντηθεί αύριο στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην σκιά των αιματηρών επεισοδίων στην Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, με την συμμετοχή του προέδρου της UEFA, και των συναρμόδιων υπουργών, Γιάννη Οικονόμου, Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Βρούτση. Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αντικείμενο θα είναι τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και βασικά η οπαδική βία, η οποία ρίχνει την βαριά σκιά της στον ομαδικό αθλητισμό.

Στην ΕΠΟ μετά το Μέγαρο Μαξίμου ο Αλεξάνταρ Τσέφεριν

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ενημέρωσε πως μετά το ραντεβού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος της UEFA θα μεταβεί στην ΕΠΟ για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται: 

«Ο πρόεδρος της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, όπως ήδη ανακοινώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, σε συνέχεια της επίσκεψής του στο Μέγαρο Μαξίμου θα επισκεφθεί την Τετάρτη 16/08 στις 17:00 τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ