Μήνυμα της ΔΑΚΕ ναυπηγείων στον Σαμαρά

Μήνυμα της ΔΑΚΕ ναυπηγείων στον Σαμαρά

 

«Απαιτούμε για ακόμα μια φορά από τον Πρωθυπουργό, να κινηθεί άμεσα και να ανακοινώσει την πολιτική απόφαση-λύση για τα ναυπηγεία. Δεν χωρούν άλλες καθυστερήσεις και δικαιολογίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ, τονίζοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς «φέρει πλέον προσωπικά την ευθύνη στο ακέραιο, για το μέλλον των 10.000 οικογενειών που ζουν από την ναυπηγική βιομηχανία».

Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση των Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, καλεί τον Πρωθυπουργό να κάνει πράξεις τις εξαγγελίες του για την ανάπτυξη και την ανασυγκρότηση.

«Δεν πάει άλλο. Χρησιμοποιώντας δικά σας λόγια, σας λέμε «Επιτέλους ξεκολλήστε, μιλάμε για ανθρώπους όχι για αριθμούς», υπογραμμίζουν οι Εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία, απευθυνόμενοι στον κ. Σαμαρά.

«Θα πρέπει επιτέλους το Ελληνικό κράτος να σεβαστεί τον εαυτό του και τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων και να δώσει καθαρές λύσεις. Λύσεις που θα προωθήσουν την ανάπτυξη και την απασχόληση», επισημαίνει η ΔΑΚΕ, προσθέτοντας ότι «όλοι μας αιμορραγούμε καθημερινά εδώ και 8 μήνες, το προσωπικό ασφαλείας είναι σε τραγική κατάσταση αφού καλείται να ανταποκρίνεται καθημερινά στις ευθύνες του για λογαριασμό όλων μας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ