Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Εδώ και μέρες κατέθεσα αίτημα στον κ. Βουρλιώτη να ζητήσει συνδρομή από τον Παναμά»

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με γραπτή δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αίτημα του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, προς τις Αρχές του Παναμά να ερευνήσουν πιθανά εμβάσματα προς την Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος:

«Εδώ και μέρες έχω καταθέσει αίτημα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα, να ζητήσει δικαστική συνδρομή από τον Παναμά ώστε να διαπιστωθεί η πλαστότητα των παραστατικών των μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κυρία Εύα Καϊλή. Επιτέλους ικανοποιήθηκε το αίτημα μας και θα διαπιστωθεί το ΨΕΥΔΟΣ και οι οργανωτές του».

Όπως έγινε γνωστό, επείγον έγγραφο στις αρμόδιες Αρχές για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στον Παναμά απέστειλε ο Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Χαράλαμπος Βουρλιώτης ζητώντας να ενημερωθεί εάν έχουν μεταφερθεί εμβάσματα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από το Κατάρ σε λογαριασμούς που ενδεχομένως έχουν ανοιχθεί στο όνομα του ζεύγους Εύας Καιλή – Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Στο Διαδίκτυο υπήρξε ανάρτηση που εμφάνισε τραπεζικά έγγραφα με λογαριασμούς της Εύας Καϊλή και μελών της οικογένειας της σε τράπεζα του Παναμά, με καταθέσεις 28 εκατ. ευρώ και με το Κατάρ να είναι η χώρα προέλευσης των χρημάτων.  Οι λογαριασμοί φέρονται να είναι στην Τράπεζα Bladex of Panama και να ανήκουν στην Εύα Καϊλή, τον πατέρα της και τη μητέρα της Μαρία Ιγνατιάδου. Συγκεκριμένα, στους λογαριασμούς αυτούς εμφανίζονται να υπάρχουν 20 εκατ. ευρώ σε δύο καταθέσεις από το Κατάρ προς την Εύα Καϊλή, 4 εκατ. ευρώ σε δύο καταθέσεις από το Κατάρ προς τον Αλέξανδρο Καϊλή και 4 εκατ. ευρώ σε δύο καταθέσεις από το Κατάρ προς τη Μαρία Ιγνατιάδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ