Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του – Τα ακίνητα σε Ελλάδα και Κύπρο

Το Πόθεν Έσχες του υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου, Μιχάλη Χατζηγιάννη δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα, έπειτα από μικρή καθυστέρηση, αλλά πάντως μέσα στα προβλεπόμενα από τον νόμο όρια, όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ.

Ο κ. Χατζηγιάννης εμφανίζεται κάτοχος διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, μιας μονοκατοικίας στη Γλυφάδα, μιας μονοκατοικίας στην Πάρο, μίας οικίας στην Αγλαντζιά, ενός διαμερίσματος στην Αγλαντζιά, ενός χωραφιού στο Παραλίμνι και τριών χωραφιών  στο Παραλίμνι.  Όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα των κυπριακών ΜΜΕ τα οποία δημοσιεύουν το Πόθεν έσχες του υπουργού, σε ένα από τα χωράφια αυτά υπάρχει μία κατοικία σε αποπεράτωση.

Επίσης ο κ. Χατζηγιάννης διατηρεί 4 τραπεζικούς λογαριασμούς, σε Ελλάδα και Κύπρο, (στην Ελληνική Τράπεζα με 1.572 ευρώ, στην Τράπεζα Πειραιώς  με 38.989 ευρώ, στην Eurobank με 4.092 ευρώ και στην Τράπεζα Κύπρου  με 169.407 ευρώ)  και έχει ακόμη έναν λογαριασμό,  σε τράπεζα του Λουξεμβούργου, με 210.497 χιλιάδων ευρώ.

Είναι επίσης ιδιοκτήτης ενός οχήματος τύπου SUV αξίας 20 χιλιάδων και έχει μετοχές σε επτά επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είχε διευκρινίσει ότι  θα δώσει το Πόθεν Έσχες του στη δημοσιότητα, εντός του προκαθορισμένου από τον Νόμο χρονικού πλαισίου (μέχρι 31/5) και είχε αποδώσει την καθυστέρηση στο γεγονός ότι είναι φορολογικός κάτοικος Ελλάδας και έπρεπε να συνεννοηθεί με τους δικηγόρους του, για να προβεί σε διευθετήσεις και να είναι ακριβής στη δήλωσή του.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ