Μεταναστευτικό: Πολιτική κόντρα για τη δήλωση Βαρεμένου σχετικά με την κατάσταση στον Έβρο – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για επικίνδυνες καταστάσεις που εκτυλίσσονται στον Έβρο και επικαλέστηκε αναφορές δημοσιογράφου από την περιοχή του Έβρου σύμφωνα με τον οποίο «οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ο Πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε μαζί τους».

Ο Γιώργος Βαρεμένος αναφερόταν σε ανάρτηση του Εβρίτη δημοσιογράφου και εκδότη, Γιάννη Λασκαράκη ο οποίος κάνει λόγο για «εθνικιστικό και μισαλλόδοξο τσουνάμι που σαρώνει τον τόπο μας». Στις δηλώσεις του Γιώργου Βαρεμένου αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σπυρίδων-Παναγιώτης Λιβανός. Ο κ. Λιβανός ανέφερε: «Ακούσαμε σήμερα τον κ. Βαρεμένο να λέει ουσιαστικά ότι οι Ακρίτες δεν πήραν τα όπλα τους για να βοηθήσουν και να δείξουν πραγματική αλληλεγγύη στους εθνοφύλακες, το στρατό και την Αστυνομία που κάνουν το καθήκον τους. Ο κ. Βαρεμένο μίλησε για επικίνδυνες καταστάσεις στον Έβρο, για κατοίκους που βγήκαν με καραμπίνες για να προστατεύσουν τις βίλες που παράνομα έχουν φτιάξει στην περιοχή των συνόρων».

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, απάντησε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι τα λεγόμενα δεν ήταν δικά του, αλλά δημοσιογράφου της Θράκης, τα οποία αναπαρήγαγε ο δημοσιογράφος της καθημερινής, Πάσχος Μανδραβέλης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ