ΜέΡΑ25: Τι απαντά για το πρόστιμο ύψους 15.900 ευρώ για αφισορύπανση

Ανακοίνωση για το πρόστιμο ύψους 15.900 ευρώ που επιβλήθηκε από τον Δήμο Αθηναίων για αφισορύπανση εξέδωσε το ΜέΡΑ25.

Δήμος Αθηναίων: Πρόστιμο 15.900 ευρώ στο ΜέΡΑ25 για παράνομη αφισορύπανση

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «η μανία με την οποία το πολιτικό κατεστημένο, τόσο στις προηγούμενες όσο και σε αυτές τις εκλογές, πολεμάει το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, θα ήταν διασκεδαστική αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνη για τη δημοκρατία μας.

Σε ένα κλίμα δημόσιου λόγου, όπου τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια και οι ραδιοφωνική σταθμοί ελέγχονται από μια χούφτα ολιγάρχες που μας στοχοποιούν συστηματικά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προωθούν το υλικό αυτών που διαθέτουν τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό, ο δήμαρχος της Αθήνας προσπαθεί να αποκλείσει το ΜέΡΑ25Συμμαχία για τη Ρήξη και από το τελευταίο ελεύθερο δημόσιο χώρο στον οποίο μπορούμε να μοιραστούμε τις θέσεις μας: τους δρόμους, τις γειτονιές και τις πλατείες».

Δήμος Αθηναίων: Νέο πρόστιμο για αφισορύπανση – Ποσό ύψους 21.600 ευρώ καλείται να καταβάλει το ΚΚΕ

ΜέΡΑ25: Καταγγέλλει στοχοποίηση και απόπειρα φίμωσης

Στην ίδια ανακοίνωση το ΜέΡΑ25 αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Δεν μας διαφεύγει φυσικά και το ότι το κόμμα μας είναι το πρώτο και το μόνο που έχει δεχτεί τέτοιο πρόστιμο αυτή την διπλή εκλογική περίοδο, ενώ μια σύντομη βόλτα σε οποιοδήποτε αστικό κέντρο της χώρας μας προδίδει ότι το εκλογικό υλικό άλλων κομμάτων υπερτερεί αριθμητικά κατά πολύ του δικού μας. Γι’ αυτό και υποστηρίζουμε ότι ο λόγος που το κατεστημένο των εξορύξεων, της καταστροφής στη Σκουριές, των ανεμογεννητριών στις βουνοκορφές, της καύσης σκουπιδιών, των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών και άλλων τεράστιων οικολογικών καταστροφών προσπαθεί με απίστευτη διγλωσσία να στοχοποιήσει και να υπονομεύσει το μόνο αυθεντικά οικολογικό κόμμα της τελευταίας τετραετίας. Το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη έχει δώσει αγώνες όχι μόνο ενάντια στα παραπάνω, αλλά και συγκεκριμένα στην Αθήνα των εγκλημάτων του κ. Μπακογιάννη στον Λόφο του Στρέφη, στην Ακαδημία Πλάτωνος και φυσικά τον γελοίο Μεγάλο Περίπατο που έχει μετατρέψει το κέντρο της πόλης σε ένα απέραντο τσιμεντένιο γιαπί, αλλά και συνολικά στην Αττική με τον ΧΥΤΑ-Φυλής κ.α.

Καλούμε όλα τα κόμματα να πάρουν θέση απέναντι στην εκδικητική στοχοποίηση και την απόπειρα φίμωσης του ΜέΡΑ25, με πρόσχημα την έγνοια για το περιβάλλον από εκείνους που κερδοσκοπούν εις βάρος του. Η αισχρή προπαγάνδα, και οι νομικές και οικονομικές επιθέσεις δεν μας πτοούν. Στις 25 ψηφίζουμε ΜέΡΑ25 για να επιστρέψει η φωνή της οικολογίας στη Βουλή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ