Μεϊμαράκης: Η χώρα μας περνά κρίσιμες στιγμές – ΒΙΝΤΕΟ

«Η χώρα μας περνά κρίσιμες στιγμές. Η ΝΔ συνέβαλε πάντα δημιουργικά στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, το ίδιο θα κάνει και τώρα», δήλωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Η χώρα περνάει κρίσιμες στιγμές», είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Η ΝΔ πάντα συνέβαλε στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Θα καταθέσουμε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών τις προτάσεις μας που πραγματικά μπορούν να μας οδηγήσουν σε έξοδο από το αδιέξοδο», πρόσθεσε τονίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιμένει τις προτάσεις του πρωθυπουργού.

Σε ότι αφορά τα εσωκομματικά της ΝΔ είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν απασχολούν κανέναν και πως «όλα θα γίνουν με σεβασμό στις καταστατικές διαδικασίες και σε συνεννόηση με τον Αντώνη Σαμαρά».

Σε ερώτηση για τη στάση της ΝΔ αν της ζητηθεί να συμμετάσχει σε ομάδα εθνικής διαπραγμάτευσης, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι «δεν μας έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο» αλλά είναι κάτι που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πει γιατί ενισχύει τη διαπραγματευτική μας θέση, συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Διαβάστε επίσης:

Ο διάλογος Παυλόπουλου – Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ