Με αιχμές αποχώρησε η Σκοπούλη

Με αιχμές αποχώρησε η Σκοπούλη

 

Με αιχμές για τη συνεργασία που είχε με την πρώην πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αποχώρησε η Φωτεινή Σκοπούλη. «Δεν μπορώ να πω ότι είχα την καλύτερη συνεργασία με τους συναδέλφους μου. Σκεφτόμουνα και έπραττα διαφορετικά». Τόνισε, μάλιστα, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει αν ενδιαφερόμαστε για την επιβίωση των συντεχνιών.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος είπε ότι όλα όσα έγιναν στο υπουργείο Υγείας θα κριθούν από τις εξελίξεις και θα αξιολογηθούν από τους πολίτες. «Έπρεπε να πάρουμε επώδυνες αποφάσεις, έξω από τη συμβατική λογική» καθώς αυτό απαιτεί το εθνικό συμφέρον, εξήγησε. Τόνισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον πρωθυπουργό με όλες του τις δυνάμεις και χρησιμοποίησε έναν στίχο του Οδυσσέα Ελύτη για να περιγράψει πώς αντιλαμβάνεται την πολιτική: «Αρετή με τις τέσσερις ορθές γωνίες».

Ο πρώην αναπληρωτής Υγείας Μάριος Σαλμάς, περιέγραψε με παραδείγματα τα αποτελέσματα της πολιτικής του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Παρέλαβα έλλειμμα 2,5 δισ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ και τον παραδίδω με τρέχον έλλειμμα 1 δισ. ευρώ».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ