Μαυρωτάς: Πιο πιθανό είναι να πάρει το Μουντιάλ η Γερμανία που αποκλείστηκε, παρά να συνεργαστεί το Ποτάμι με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι πιο πιθανό να πάρει το Μουντιάλ η Γερμανία, παρά το Ποτάμι να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε με.. όρους Μουντιάλ στο «Καλοκαίρι Μαζί» ο βουλευτής του Ποταμιού για το αν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για τους λόγους αποχώρησης του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι «το Κίνημα Αλλαγής παρέκκλινε της αρχικής του πορείας». «Πασοκοποιήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρωτάς, εξηγώντας ότι «όταν σου λέει κάποιος ότι θα έχουμε δύο κοινοβουλευτικές ομάδες, αλλά μία φωνή, κάπως θα πρέπει να αντιδράσεις».

Σημείωσε, επιπλέον ότι, «από τη ΔΗΜΑΡ μας έβλεπαν λίγο σαν ανεπιθύμητους μουσαφίρηδες, όχι σαν συνιδρυτές», ενώ επανερχόμενος στα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ προβλήματα, είπε ότι, «όταν υπάρχει μία απόφαση και τελικά επικρατεί η γνώμη του ενός, όταν παίρνονται αποφάσεις που δεν έχουν ζητηθεί πρώτα, τότε υπάρχει πρόβλημα».

Σχετικά, τέλος, με τυχόν συνεργασίες του Ποταμιού είπε ότι θα είναι, «προς το παρόν με τις δυνάμεις που υπάρχουν στο χώρο του ευρωπαϊκού κέντρου». Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ