Μαρινάκης στον Realfm 97,8: Ο ΣΥΡΙΖΑ άγεται και φέρεται με έναν μανδύα lifestyle αλλά προτείνει τη χρεοκοπία της χώρας

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα πρέπει να δώσει μήνυμα σταθερότητας» τόνισε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελατόλλα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε ότι «υπάρχει ζήτημα  ακρίβειας που δεν λύνεται με το πάτημα ενός κουμπιού» και κατηγόρησε την  ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι άγεται και φέρεται με ένα μανδύα lifestyle και οι προτάσεις του οδηγούν σε  χρεοκοπία.

«Υπάρχει μία  κριτική, κυρίως της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και κάποιες φορές και του ΠΑΣΟΚ στην οποία υπάρχει τοξικότητα, λαϊκισμός, μαξιμαλισμός και λεφτόδεντρα. Δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε τα χρόνια της χρεοκοπίας και της απόλυτης καταστροφής. Ο ΣΥΡΙΖΑ άγεται και φέρεται δια του προέδρου του με έναν μανδύα lifestyle αλλά στην πραγματικότητα προτείνει την εκ νέου χρεοκοπία της χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης και συμπλήρωσε:

«Είναι «τάζω στους πολίτες» με λεφτά που δεν υπάρχουν για να γίνω αρεστός. Κάποτε αυτά περνούσαν, τώρα όχι. Γυρίζουμε την πλάτη σε αυτού του είδους την κριτική».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «όλες οι δημοσκοπήσεις έχουν την αξία τους και τις βλέπουμε με σεβασμό και προσοχή. Αποτυπώνεται μια υπεροχή της ΝΔ κοντά στα εκλογικά ποσοστά του 2019. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι δεδομένο, ο κόσμος πρέπει να πάει να ψηφίσει. Η κάλπη είναι άδεια, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αποχής και χρειάζεται εγρήγορση. Ένα από τα διακυβεύματα των ευρωεκλογών είναι η εδραίωση της σταθερότητας, νομίζω ότι είναι σημαντική η συμμετοχή».

Σχετικά με την κριτική της Αντιπολίτευσης για «αλαζονεία του 41%» είπε ότι «ο πρωθυπουργός το βράδυ των εκλογών είχε πει ότι το 41% είναι μια ισχυρή εντολή αλλά όχι λευκή επιταγή. Αλαζονικό είναι να προσβάλεις την πραγματικότητα, τη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν προέκυψε, ούτε φύτρωσε από κάπου αυτό το 41%. Αλαζονικό είναι να μην έχεις εκλεγεί ούτε βουλευτής, να προσπαθείς να φτάσεις τα ποσοστά της συντριβής σου και να λες ότι θα γίνεις αυτοδύναμος πρωθυπουργός και να μοιράζεις και υπουργεία και ο κ. Ανδρουλάκης να λέει ότι πρέπει να φύγει ο πρωθυπουργός γιατί δεν έχει νομιμοποίηση. Βάζουν μια ταμπέλα αλαζονείας και είναι βαθιά αλαζονικοί οι ίδιοι».

Στη συνέχεια ο Παύλος Μαρινάκης υποστήριξε: «Σκεφτείτε πόσο θα αμφισβητηθεί η σταθερότητα της χώρας αν η αντιπολίτευση πατήσει πάνω σε ένα μέτριο αποτέλεσμα. Πρέπει με την ψήφο τους οι πολίτες να μην δώσουν σε μια αντιπολίτευση με το «όχι σε όλα» να μπλοκάρει κάθε προσπάθεια που έχουμε κάνει».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι «βρεθήκαμε από τις πολιτικές των προηγούμενων ετών στο τρίτο υπόγειο, έχουμε καταφέρει και ανεβαίνουμε σιγά σιγά αλλά το θέμα είναι να μην γκρεμίσουμε αυτό που έχουμε χτίσει».

Τέλος ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ότι «η ψήφος διαμαρτυρίας δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα αλλά δημιουργεί μεγαλύτερα. Η χώρα δεν έχει περιθώρια να γυρίσει πίσω, στην πλειοδοσία».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ