Μαρινάκης για Κούλογλου: Κυνική ομολογία των δικαστικών διώξεων κατά παραγγελία από ΣΥΡΙΖΑ για Novartis

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Novartis τα έκανε θάλασσα» είπε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου. Ο ίδιος υποστήριξε, μιλώντας στο OPEN, ότι το να μπουν στο κάδρο Πικραμμένος, Σαμαράς, Βενιζέλος ήταν πολιτική απόφαση και ήταν λάθος.

«Η Novartis είναι ένα πραγματικό σκάνδαλο. Στην Ελλάδα δεν έχει διωχθεί κανένας» τόνισε ο κ. Κούλογλου.

«Είναι πρωτοφανές φιάσκο, ενώ πραγματικά είναι ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο για το οποίο στην Ελλάδα δεν ακούμε τίποτα. 350 εκατ. πήραν οι ΗΠΑ για το σκάνδαλο της Νοvartis στην Ελλάδα. Δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε άλλα τόσα και εμείς και να φτιάξουμε το σύστημα υγείας» υποστήριξε ο ίδιος και συνέχισε:

«Νομίζω ότι έγινε λάθος στόχευση ναι. Νομίζω ότι η απόφαση να μπουν στο κάδρο ο Πικραμμένος, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς χωρίς να υπάρχουν επαρκή στοιχεία, πρώτον, ήταν μια πολιτική απόφαση και δεύτερον ήταν λάθος».

Μαρινάκης: Κυνική ομολογία για δικαστικές διώξεις κατά παραγγελία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για Novartis

Μετά τις δηλώσεις του Στέλιου Κούλογλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης τόνισε:

«Σήμερα το πρωί ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου αποκάλυψε ότι με «πολιτική απόφαση» του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία «σίγουρα ήξερε ο Τσίπρας», «μπήκαν στο κάδρο» της Novartis συγκεκριμένα πρόσωπα «χωρίς να υπάρχουν επαρκή στοιχεία» εις βάρος τους.

Ομολόγησε με περίσσιο κυνισμό για διώξεις της δικαστικής εξουσίας κατά παραγγελία της τότε κυβέρνησης.

Όλα αυτά σε συνέχεια της δήλωσης του πρώην υπουργού δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονή για «παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης» που λειτουργούσε στο Μαξίμου και της παραδοχής του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί… «άτυχων χειρισμών» στις υποθέσεις Novartis και τηλεοπτικών αδειών.

Αναρωτιόμαστε ποιος έλαβε την εν λόγω «πολιτική απόφαση»; Υπήρχαν και άλλες τέτοιες «πολιτικές αποφάσεις» που ελήφθησαν;

Οι εντός και εκτός συνόρων «ευαίσθητοι» για το κράτος δικαίου που συντάσσουν συκοφαντικά ψηφίσματα κατά της χώρας μας, θα αντιδράσουν σε όλα τα ανωτέρω; ‘Η έπαθαν… σκοτοδίνη όπως ο κ. Κοντονής;»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ