Μαρινάκης: Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή

«Απαράδεκτα» χαρακτηρίζει ο Παύλος Μαρινάκης τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή, με τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και τη «νουθεσία», όπως την αποκάλεσε, του Κυριάκου Βελόπουλου προς τους βουλευτές της ΝΔ, που ψήφισαν υπέρ του γάμου ομόφυλων ζευγαριών, να μην πάνε στην εκκλησία.

Φλώρος – Γραμμένος: Πώς έγινε το επεισόδιο μεταξύ των δύο βουλευτών – Ο διάλογος πριν από το ξύλο

«Οι βιαιοπραγίες, οι πρακτικές των άκρων και η χυδαία ρητορική λαϊκισμού, μας γυρίζουν σε εποχές που η χώρα έχει αφήσει πίσω της ανεπιστρεπτί και η κοινωνία έχει συνολικά απορρίψει», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναλυτικά, ο Παύλος Μαρινάκης επισημαίνει σε δήλωσή του πως «τα όσα συνέβησαν στην Βουλή σήμερα είναι απαράδεκτα και αχαρακτήριστα και δεν συνάδουν με το Δημοκρατικό πολίτευμα. Βουλευτές μετέτρεψαν σε ρινγκ χώρους του Κοινοβουλίου και αρχηγός κόμματος απειλεί, εμμέσως πλην σαφώς, βουλευτές, προειδοποιώντας τους να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα» και συμπληρώνει: «Οι βιαιοπραγίες, οι πρακτικές των άκρων και η χυδαία ρητορική λαϊκισμού, μας γυρίζουν σε εποχές που η χώρα έχει αφήσει πίσω της ανεπιστρεπτί και η κοινωνία έχει συνολικά απορρίψει. Οφείλουμε, ως πολιτικό σύστημα και ως κοινωνία να στεκόμαστε απέναντι -και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε- σε όλες αυτές τις λογικές που οδήγησαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού. Είμαστε απέναντι στη βία, απέναντι στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας, απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ