Μαριάς: Να μην γίνει συνταγματική αναθεώρηση για να νομιμοποιηθεί η τρόικα – ΒΙΝΤΕΟ

Στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, στις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για την συνταγματική αναθεώρηση του Συντάγματος, στη μετεγκατάσταση προσφύγων από Ελλάδα σε άλλες χώρες της ΕΕ, στις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου εκ μέρους της Αλβανίας, στο προσφυγικό, στο αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και στα κόκκινα δάνεια αναφέρθηκε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς στο Κανάλι Βήμα TV Ιωαννίνων.

“Οφείλει η κυβέρνηση να στείλει επιτέλους τις απόψεις της ελληνικής πλευράς στην επιτροπή αναφορών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Η προθεσμία είναι μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα στο θέμα αυτό” είπε αναφερόμενος στις γερμανικές αποζημιώσεις.

Σε ό,τι αφορά τις προτάσεις της κυβέρνησης για τη συνταγματική αναθεώρηση, τόνισε: “Θα έχει ένα ενδιαφέρον, αρκεί να μην γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος για να νομιμοποιηθεί η τρόικα”.

“Αν ο στόχος είναι να νομιμοποιηθεί η μέχρι στιγμής παράνομη τρόικα αντιλαμβάνεστε ότι θα είναι ένα εγχείρημα το οποίο θα μας βρει απέναντι” πρόσθεσε ο κ. Μαριάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ