Μαριάς: Η Χ.Α. πατάει πάνω στη διάλυση της χώρας

Μαριάς: Η Χ.Α. πατάει πάνω στη διάλυση της χώρας

“Για μας ο αγώνας είναι διμέτωπος, απέναντι στον φασισμό και τον νεοναζισμό και απέναντι στους μνημονιακούς κύκλους και τα μνημόνια”, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς.

Αναφερόμενος στα όσα είπε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κ. Μαριάς υπογράμμισε: “Πραγματικά η παρέμβαση του κ. Βενιζέλου θα έλεγα έδωσε έναν διαφορετικό τόνο σε αυτή εδώ την αίθουσα και υπενθύμισε σε όσους ενδεχόμενα το έχουν ξεχάσει ότι το ΠΑΣΟΚ και οι μνημονιακές δυνάμεις παραμένουν, είναι εδώ, έχουν ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο, αντικοινωνικό, αντιλαϊκό και θα επιχειρήσουν με οποιονδήποτε τρόπο να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην εξουσία, με όποιο τίμημα”.

“Η Χρυσή Αυγή πατάει αυτή την στιγμή πάνω στη διάλυση της χώρας που έχετε φέρει εσείς, με την πολιτική σας του πρώτου μνημονίου, με την συγκυβέρνηση του Παπαδήμου και συνεχίζεται αυτή η διαδικασία σήμερα με τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η πραγματικότητα”, τόνισε ο κ. Μαριάς και συμπλήρωσε: “Τους δίνετε κάθε ευκαιρία να πατήσουν, να σπεκουλάρουν και να παρουσιάζονται ως δήθεν αντιμνημονιακοί”.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ