Μαρέβα Μητσοτάκη: Στέλνει εξώδικο στον Κώστα Βαξεβάνη

Εξώδικο στον Κώστα Βαξεβάνη, θα αποστείλει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, έπειτα από ανάρτηση του δημοσιογράφου για δήθεν επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, η εν λόγω επίσκεψη έγινε πριν από 16 μήνες, ωστόσο εμφανίζεται ως “σημερινή, εν μέσω καραντίνας”.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

“Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίνας, επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019, συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου! Δηλαδή 16 μήνες πριν!”.

Όπως υπογραμμίζεται, “για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός, εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου”.

Το Μέγαρο Μαξίμου επισυνάπτει το Δελτίο Τύπου από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις 8.10.2019

Επισυνάπτει επίσης φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη

Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:

Η απάντηση της Μαρέβα Μητσοτάκη:

Η νέα ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ